Toissa
perjantaina kävimme Žlutá Pumpássa syömässä. Paikasta saa meksikolaistyyppistä
evästä. Söimme korillisen nachoja, Outi Mr. Bean’s
Burriton ja Ville pork fajitaksia. Burritossa oli mukavasti juustoa, ja kaikki oli muutoinkin maistuvaa. Joimme myös yhteensä neljä olutta ja otimme
yhden Bairnsfather-absintin testiksi. Siinä pitäisi olla aika paljon koiruohoa. Tiukkaahan tuo oli, mutta yllättävän hyvää. Tuoksu oli todella aniksinen.
Kaikki maksoi yhteensä noin 500 korunaa eli parikymmentä euroa. Mukava paikka ja sopuhintainen. Sopii pidemmänkin illanviettoon. Täältä löytyvät paikan nettisivut: http://www.zluta-pumpa.info/
Kaikki maksoi yhteensä noin 500 korunaa eli parikymmentä euroa. Mukava paikka ja sopuhintainen. Sopii pidemmänkin illanviettoon. Täältä löytyvät paikan nettisivut: http://www.zluta-pumpa.info/
![]() |
Ville ja nachot. |
![]() |
Bairnsfather ennen vettä. |
![]() |
Ja veden jälkeen. |
![]() |
Urban Garden Burger. |
Viereisessä
pöydässä istui kaksi kanadalaista miestä. Toinen tunnisti meidän puhuvan suomea
ja kertoi lempijääkiekkoilijakseen Saku Koivun. Oli tullut Prahaan vain
vuodeksi, mutta vuosi oli venynyt seitsemäksi. Hän kysyi, näkyykö Oulussa revontulia. Niitä on kuulemma ikävä.
Eilen käytiin reissupäivän päätteksi syömässä smažený sýriä ja vepřové steakia Ferdinandassa.
Ensimmäistä kertaa onnistuimme asioimaan tarjoilijan kanssa tšekiksi. Jee. Paistettu
juusto, possupihvit sienillä ja juustolla + sivuranut ja oluet maksoivat tipin
kanssa noin 16 euroa. Ei paha. Nettisivut: http://www.ferdinanda.cz/. Täältä sai ehkä
tähän mennessä parhaimmat paistetut juustot. Mennään varmasti toistekin.
Tippauksesta pitää muuten sanoa, että se on vaikea opetella. Sanotaan, että täällä pitäisi jättää noin 10 % laskun loppusummasta. Jos palvelu on huonoa, ei tietenkään kannata jättää mitään. Tapana on, että summa pyöristetään johonkin seuraavaan kymppiin. Esimerkiksi, jos kaksi pivoa maksaa 54 korunaa, sanotaan tarjoilijalle 60, jotta hän tietää tipin määrän. Tässä on vähän opettelemista, mutta eilen osattiin :)
Jotta ei kuulostaisi ihan liian herkulliselta niin pitää kertoa, että Outille on taas puhjennut paiserutto. Ei voi tajuta, mikä elukka tällaiset paukut saa aikaan. Eikä näitä ole tullutkaan pariin vuoteen. Kutittaa. Ihana kuitenkin, että pihalla on kunnon hellepäivä! Jotain 30 astetta. Taidetaan kohta lähteä puistoilemaan.
![]() |
Hauska sisustus. |
Tippauksesta pitää muuten sanoa, että se on vaikea opetella. Sanotaan, että täällä pitäisi jättää noin 10 % laskun loppusummasta. Jos palvelu on huonoa, ei tietenkään kannata jättää mitään. Tapana on, että summa pyöristetään johonkin seuraavaan kymppiin. Esimerkiksi, jos kaksi pivoa maksaa 54 korunaa, sanotaan tarjoilijalle 60, jotta hän tietää tipin määrän. Tässä on vähän opettelemista, mutta eilen osattiin :)
Jotta ei kuulostaisi ihan liian herkulliselta niin pitää kertoa, että Outille on taas puhjennut paiserutto. Ei voi tajuta, mikä elukka tällaiset paukut saa aikaan. Eikä näitä ole tullutkaan pariin vuoteen. Kutittaa. Ihana kuitenkin, että pihalla on kunnon hellepäivä! Jotain 30 astetta. Taidetaan kohta lähteä puistoilemaan.
Outi
& Ville
Ihana tuo lamppu! :)
VastaaPoista